Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

''Θα σου πώ τι θα βρείς'' (2)

 ...σαν θα κατέβεις στην γη


Θα βρείς βόμβες ''ειρηνευτικές'' να ταξιδεύουν στον αέρα, ρόπαλα μίσους να ανεβοκατεβαίνουν με δύναμη, θα δείς το χέρι που τα κρατάει, κάποιοι το δυναμώνουν, μια μέρα θα κρατάει ένα ρόπαλο που θα χτυπήσει και αυτούς. Θα ακούσεις στόματα να κυρήσουν το μίσος, στο όνομα κάποιου θεού, ή στο όνομα μιάς ιδεολογίας. Θα δείς κρεμάλες για τους διαφορετικούς, για τους αντιπάλους, να στήνονται στις πλατείες και να περιμένουν την μεγάλη νίκη. Θα βρείς και παιδιά που δεν έχουν τίποτα και ζητάνε αυτό που κάποια άλλα παιδιά περιφρονούν, που κλείνονται σπίτι για να ξεγύγουν από τα όμορφα που τους χτυπούν την πόρτα.

Θα βλέπω ονείρατα μικρά σημαδιακά..

Να μάθεις από όσα θα δείς. Να ψάξεις τα όμορφα. Βρίσκονται μπροστά σου. Βρίσκονται και μέσα σου. Κ' αν δεν τα βρείς, καλύτερα να το ξεχάσεις. Ας μην κατέβεις στην γη.

2 σχόλια:

  1. Η Ομορφιά βρίσκεται παντού γύρω μας ~
    Είναι φορές που δίνεται απλόχερα ,κι άλλες που πρέπει να την ψάξεις..~`*όπως και να χει,όποιο δρόμο κι αν διαλέξεις_να ξέρεις αυτό _να παραμείνεις γενναιώδωρος !Ιδίως με τα απλά πράγματα ,δωσμένα με αγάπη ..γτ -κακά τα ψέμματα -αυτά θα είναι που θα μείνουν στο τέλος!:)
    Πολύ όμορφο κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή