Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Ζωή: Μια "ακροδεξιά" παγιδευμένη στο σώμα μιας "αριστερής"


Είναι η πρώτη φορά που απ' αυτό το Blog, ασχολείται με μια προσωπικότητα της της πολιτικής ζωής. Αυτή η προσωπικότητα όμως έχει κάποια στοιχεία τα οποία μπερδεύουν τις έννοιες των λέξεων και των ιδεολογιών. Γι' αυτό και οι παρακάτω σκέψεις..

Πρόκειται για μια προσωπικότητα που ενώ διακατέχεται από μια "αριστερή" ιδεολογία κάνει τους ακροδεξιούς να αισθάνονται άβολα αφού έχει καταφέρει να τους αρπάξει κάθε κοινό τους ιστορικό γνώρισμα. Από την υπεροψία μέχρι την ψυχολογία της ανωτερότητας, το άτομο αυτό έχει περιβάλει τις δήθεν επαναστατικές του απόψεις με έναν φασιστικό κλοιό συμπεριφοράς, λόγου και δημόσιας εικόνας.

Πασχίζει να αποδείξει σε όλους ότι πρόκειται για ένα βαθιά συμπλεγματικό άτομο το οποίο αδυνατεί να καλύψει την φασίζουσα συμπεριφορά του, κάτω από τον μανδύα του "επαναστάτη". Ένα άτομο που είναι λες και το ανάγκασαν να μεγαλώσει σε μια αριστερή οικογένεια και να αποκτήσει αριστερές πεποιθήσεις που ποτέ δεν του ταίριαξαν.

Παράλληλα, δεν είναι τυχαίο ότι το άτομο αυτό λατρεύεται από αρκετούς φασίστες της Χρυσής Αυγής. Εκτός από τους φασίστες όμως λατρεύεται και από κάποιους άλλους συμπολίτες μας ανεξάρτητα από ιδεολογικούς χώρους. Λατρεύεται όμως με την ίδια λογική που κάποιοι άλλοι λατρεύουν τον Κασιδιάρη και την συνομοταξία του.

Με την λογική της συμπάθειας σε ένα πίτμπουλ της πολιτικής Ζωής που τρομάζει τους αντιπάλους και δημιουργεί πανικό σε φίλους και εχθρούς.

Υ.Γ. Το κείμενο αυτό ΔΕΝ αναφέρεται στις ιδεολογικές αποψείς του ατόμου. Αντιθέτως έχουν να κάνουν με μια ανάλυση του ψυχολογικού του προφίλ.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα κυρίες/κύριοι,
    Πρέπει να χρηματοδοτήσετε ένα σημαντικό πρόγραμμα, ή ψάχνετε τη χρηματοδότηση για να χτίσετε ή να αγοράσετε το σπίτι σας; Μην κάνεις άλλες ερωτήσεις. Σας προσφέρουμε τα δάνεια ακίνητων περιουσιών, τα δάνεια αυτοκινήτων και τα προσωπικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

    alex.triadis1974@gmail.com

    Σας ευχαριστούμε για την επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή